Makedonska 5 – Stari Grad – TC STAKLENAC 2. SPRAT – preko puta Trga Republike
Telefon ( Viber / WhatsApp ): +381 66 8488000
E-mail: [email protected]

O nama

Onama1
Timbao je klub plesača kubanske salse i škola plesa koji se nalazi u samom srcu Beograda, u prostorijama TC Staklenac na 2. spratu  Makedonska 5. Timbao je škola salse koja neguje i promoviše plesnu kulturu, edukaciju, kvalitetno druženje kroz pokret i muziku prožetim kubanskom kulturom, zvukom i sve to uz pomoć najpopularnijeg plesa- SALSE. U okviru salse se integrišu i drugi popularni plesovi kao što su Reggaeton, Dancehall, afro-Rumba, Hip-Hop, Housing, Popping, New Style.

Timbao škola salse je osnovana 4. Septembra 2012. godine i od tada naporno radi kako bi postao ono što danas jeste- škola sa kvalitetnim instruktorima, plesačima, kako starim tako i novim, koji omogućavaju školi plesa Timbao da nastavi sa entutijazmom da razrađuje i širi svoju ponudu donoseći zabavu, opuštanje, druženje uz, naravno, plesno znanje koje će postati neizostavni deo vašeg života. Naši instuktori su Vladimir StevanovićMarija SpasićStefan SavinDunja Mrdja i Selena Djordjević.

Onama1

Časovi kubanske salse se održavaju tokom cele nedelje u različitim terminima, u zavisnosti od toga u kom ste nivou plesnog iskustva. Pozivamo sve da nam se pridruže u našoj plesnoj školi i da se sami uvere zašto je baš kubanska salsa očarala i podigla na noge čitav Beograd, a i šire.

*U okviru Timbao  iskustva održavaju se i plesne žurke, svakog utorka 21:00-02:00! Vise informacija na Events Stranici.

Link event-a možete videti ovde.

Možete nas pratiti na Facebook stranici gde ćete dobiti sve detaljne informacije, kao i na našem zvanicnom sajtu www.timbaocubano.com